Igår anlände vi till Vanuatu

Hej alla, nu var det ett tag sen jag kunde skriva senast, så mkt har hänt sen dess och det är svårt att beskriva allt. Sen Fiji så har vi varit i Australien där vi hade en mycket uppskattad tid, allt från besök till lokala skolor, koala park, livräddning med lokala instruktörer till en helt underbar grillkväll längs floden i brisbane med framförande av mycket duktiga aborginer. Helt fantastiskt vad dom hunnit städa upp och fått i ordning efter översvämningarna för bara en månad sen. Mycket imponerande.

Igår anlände vi till Vanuatu, och vilket land, hit kommer jag komma igen! Hade en helt underbar dag, efter en tur till marknaden så gav vi oss iväg till ett mäktigt vattenfall utanför port villa, och vilket ställe. Ett av det mäktigaste jag varit med om, man var tvungen att vandra upp längs forsar i 20min för att komma dit, så på vägen ner så simmade jag med forsen istället. Hur mäktigt som hällst och bara några skrapsår efter några 2-3 meters fall. Efter detta drog vi vidare till en mysig liten ö för snorkling och dom hade en beach plan så blev lite spelande också =)

Nu bär det av mot Japan igen, förutom ett kort stopp i Okinawa så är det en lång båttur kvar upp genom stilla havet. Ha det bra alla där hemma så kanske jag hinner skicka en uppdatering från Okinawa.

/KG

Other news